Levertijd

Levertijd vanaf 23-3-2022 - >

Op dit moment hebben wij een geschatte levertijd van ongeveer 3,5 tot 4 maanden (LET OP GESCHATTE LEVERTIJD, HIER STAAT DUS NIET EXACTE LEVERTIJD!!!). Het kan dus ook enkele weken langer duren dan aangegeven. (Dit is exclusief de tijd die nodig is om het bij u te krijgen per post). Al onze artikelen zijn handgemaakt op bestelling, daarom kunnen wij niet gelijk uit voorraad leveren.

 

WILT U KIJKEN OF UW ORDER AL VERZONDEN IS BEKIJK DAN DE ORDERS KLAAR PAGINA, KLIK OP DEZE LINK OM NAAR DIE PAGINA TE GAAN


Levertijd tot 23-3-2022 - >

Op dit moment hebben wij een geschatte levertijd van ongeveer 2,5 tot 3 maanden (LET OP GESCHATTE LEVERTIJD, HIER STAAT DUS NIET EXACTE LEVERTIJD!!!). Het kan dus ook enkele weken langer duren dan aangegeven. (Dit is exclusief de tijd die nodig is om het bij u te krijgen per post). Al onze artikelen zijn handgemaakt op bestelling, daarom kunnen wij niet gelijk uit voorraad leveren.


Levertijd tot 27-1-2021 - >

Op dit moment hebben wij een geschatte levertijd van ongeveer 3 tot 3,5 maanden (LET OP GESCHATTE LEVERTIJD, HIER STAAT DUS NIET EXACTE LEVERTIJD!!!). Het kan dus ook enkele weken langer duren dan aangegeven. (Dit is exclusief de tijd die nodig is om het bij u te krijgen per post). Al onze artikelen zijn handgemaakt op bestelling, daarom kunnen wij niet gelijk uit voorraad leveren.


!